top of page

Zakelijk

Een nieuwe vergaderlocatie met een eigentijdse uitstraling en op loopafstand (800m) van het strand. Wij maken van iedere bijeenkomst iets bijzonders!

 

Presentaties, vergaderingen, workshops of trainingen in combinatie met een lunch of geheel verzorgd diner geven uw werkdag een vleugje ontspanning en culinaire verwennerij.

Vergaderruimte Piazza

Ruimtes

Voor groepen tot plusminus twintig personen is onze vergaderruimte beschikbaar. Grotere groepen kunnen gebruikmaken van het restaurant. Voor drankjes is hier ruimte voor ca 150 personen en voor diner ca 70 personen.

Alle zakelijke arrangementen zijn te combineren met overnachtingsarrangementen in onze bijzondere accommodaties. Bovendien zijn er mogelijkheden om teambuilding sessies te combineren met bedrijven uit de buurt. Meer informatie? Neem contact op, of bekijk de brochure!

Email: zakelijk@piazzanieuwvliet.nl 

Arrangementen:

Vergaderruimte Piazza

Standaard arrangement

  • Zaalhuur

  • Gebruik van beamer, scherm en flipover

  • Koffie, thee, kannen water en zoete versnaperingen

  • GRATIS WiFi
     

4 uur - € 12,50 p.p

Lunch Piazza

Lunch arrangement

Dagdeel vanaf €27,50 p.p.
Een dagdeel gebruik maken van de ruimte incl. koffie, thee en water, gevolgd door een afsluitende lunch.
 
Hele dag vanaf €35,00 p.p.
Een hele dag gebruik maken van de ruimte incl. koffie, thee en water met lunch. Eventueel uit te breiden met een afsluitende borrel.
 
De lunch bestaat uit broodjes met een heerlijke verse soep. Andere wensen? Geef het aan, dan stellen we het naar wens voor u samen.

Borrel Piazza

Borrel arrangement

Sluit de dag af met een ontspannen borrel. Er zijn diverse mogelijkheden en optioneel met hapjes mogelijk (vlees, vis, vega)

Diner Piazza

Diner Arrangement

Onze chefs maken graag heerlijke creaties die aansluiten bij de groep. Dit kan als samengesteld menu of met een walking dinner formule, andere arrangementen, à la carte gerechten (mogelijk op dagen dat het restaurant open is) of een uniek samengestelde lunch, borrel of diner.

Overnachting Piazza
Overnachting Piazza

Overnachting

Twee of meer dagen uittrekken voor een brainstormsessie of training? Dat kan! Bij onze vergaderlocatie kunnen chalets, lodges of zelfs strandhuisjes bijgeboekt worden. Deze ruime accommodaties met verschillende slaapkamers en een eigen badkamer zijn geschikt voor alle meerdaagse arrangementen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Geef het aantal personen en de wensen aan, dan maken wij een passend voorstel.

Wie je al voorgingen:

bottom of page