top of page

Over Piazza

Ontdek de Italiaanse geuren, smaken en sfeer bij Piazza. Met een moderne, gezellige uitstraling en liefdevol bereide pizza’s van expert pizzaioli, is Piazza een topbestemming voor pizza’s, verse pasta’s, Italiaanse vlees- en visspecialiteiten en dolci. Alleen verse ingrediënten worden gebruikt en de pizza’s worden gebakken in een klassieke pizzaoven.

Buitenterras Piazza

Een heerlijke plek voor het hele gezin!

Bij Piazza Italian Kitchen in Nieuwvliet geniet het hele gezin! Terwijl jij ontspant met een goed glas wijn op ons zonnige terras of bij het haardvuur, vermaken de kinderen zich in onze fantastische speeltuinen. Met heerlijke Italiaanse gerechten en een speciaal kindermenu is er voor iedereen iets lekkers. Kom langs en beleef een gezellige tijd samen!

Speelparadijs Piazza

Buitenspeeltuin & MEGA indoor speelparadijs 

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Aan het restaurant grenst onze gigantische binnen- en buitenspeeltuin waar ze zich urenlang kunnen vermaken. Een mega indoor klimtoren, kinderbioscoop en interactieve game wall. Als je in het restaurant komt lunchen of dineren, kunnen de kinderen een gratis toegangskaartje/bandje krijgen. Buiten is er een klimtoren en een trampoline.

Restaurant Piazza

Zonnig terras, sfeervolle lounge

Met een goed glas wijn waan jij je in een pittoresk Mediterraans dorpje. Kom langs met het hele gezin! Speciaal voor de kinderen is er een apart menu samengesteld. Neem plaats in de lounge bij het haardvuur of op het zonnige terras met houttinten en zomerse decoraties. De vakantie is nu echt begonnen en daarmee ook ‘ la dolce vita’!

Buitenterras Piazza

Honden welkom

Honden, mits aangelijnd, zowel op het terras als in het restaurant, zijn welkom. Als je telefonisch reserveert, geef dan aan dat de hond meekomt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Restaurant Piazza

Arrangementen

Heeft u iets te vieren? Neem dan contact met ons op. Eten met een groep vrienden, een bedrijfsuitje, een familiefeest of een kinderpartijtje. Wij denken graag met u mee!

Buitenterras Piazza

Voorzieningen

Bij Piazza Italian Kitchen geniet je van gratis WiFi, een fantastische speelplaats voor kinderen en hondvriendelijke ruimtes. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en biedt alles voor een zorgeloze, plezierige ervaring!

bottom of page