Speelparadijs & Kinderfeestjes

Indoor speeltuin en buitenspeeltuin

De ideale locatie voor een leuke uitstap met de kinderen! Of het nu zonnig of regenachtig weer is; er is altijd wat te beleven in de indoor- en de buitenspeeltuin.

Als het zonnetje een dagje vrij heeft, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de grote (250 m2!) indoor speeltuin. Klimmen, klauteren, rennen en springen… Uren speelplezier gegarandeerd! En wist je dat je bovenin op de speelzolder een leuke interactieve gamewall aantreft, genaamde de X-Wall. Tik op het scherm en speel één van de actieve games.

Even op adem komen van al dat spelen? Bekijk dan een leuke film in de gezellige kinderbioscoop, waar iedere dag een andere film wordt gedraaid. En wat als de zon zich toch weer laat zien? Dan kunnen ze gezellig verder spelen in de buitenspeeltuin met trampoline of aan de andere kant van het terras in de water/zandspeeltuin.

De ouders kunnen rustig genieten van een kopje verse koffie of thee uit het ruime theeassortiment in de lounge bij het haardvuur, in het restaurant of heerlijk in de zon op het terras. Handig om te weten: in het restaurant en op het terras is Wifi aanwezig.

Kinderfeestjes

Wil je 100% een geslaagd kinderfeestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nu in de winter of in de zomer jarig bent; ongeacht het weer maken wij er een geweldige dag van!

Speel gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes in de grote (250 m2!) indoor speeltuin. Leef je helemaal uit in de klimtoren en probeer als eerste de uitgang te vinden. Spannend! Hobbel, spring en ren over de reliëfbaan of kijk een film in de kinderbioscoop. Of wat dacht je van een spel spelen op de interactieve game wall, genaamd de X-Wall. Even een frisse neus halen? Speel dan lekker verder in de buitenspeeltuin met trampolines of in de water/zandspeeltuin.

Bekijk het aanbod kinderfeestjes in combinatie met pizza!

Het feest kan beginnen

• Elke middag mogelijk (reserveren), tot 16.00 uur
• Minimaal 6 kinderen (incl. de jarige)
• Inclusief 6 zelfgemaakte pizza’s
• Onder begeleiding van de ouder(s) maakt iedereen zijn eigen
• Pizza met verse toppings
• Onbeperkt ranja en een waterijsje
• Toegang tot binnenspeeltuin, bioscoop, x-wall en buitenspeeltuin
• Inclusief 1 koffie/fris of biertje voor de begeleider
• Verrassing voor de jarige

Feestelijke totaalprijs € 85,-
Meerprijs per kind € 13,50

Meer info, neem contact met ons op! Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.