Over Piazza

Wees welkom in ons gezellig restaurant en laat u verrassen door onze Italiaanse gerechten. Piazza heeft een ruime eigen parking met laadpalen en ligt op 950m van het prachtige strand. U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje, zowel lunch- als diner. Al onze gerechten worden bereid door onze ervaren chefs en alle pizza’s worden bereid door onze pizzaioli. Proef onze unieke à la carte gerechten, die worden bereid met verse (streek)producten of onze pizza's, die de pizzaioli in de authentieke steenoven voor u maken.

Gezellig uit eten met het gezin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de grote (250 m2!) indoor speeltuin, kinderbioscoop en buitenspeeltuin vervelen kinderen zich geen moment!

Heeft u iets te vieren? Neem dan contact met ons op. Eten met een groep vrienden, een bedrijfsuitje, een familiefeest of een kinderpartijtje. Wij denken graag met u mee! Bekijk hier de arrangementen

Honden, mits aangelijnd, zowel op het terras als in het restaurant, zijn welkom. Als u telefonisch reserveert, geeft u dan aan dat u een hond meebrengt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

In het restaurant is een rolstoel toegankelijk toilet aanwezig.